"DBJ" , Auto nomas

Apraksts

Nomas maksa
Nomas maksa tiek noteikta 24 stundām un tās apjoms tiek noteikts saskaņā ar spēkā esošo auto nomas cenrādi. Nomas maksa var tik samazināta vai palielināta atkarībā no nomas perioda un noteikumiem.

Nomas termiņš
Minimālais nomas termiņš ir 24 stundas. Ja klients kavējas ilgāk par 1 stundu, bet ne vairāk par 3 stundām, un nodod mašīnu vēlāk, tiek iekasēta papildu maksa, kas veido ½ no nomas perioda 1 diennakts izcenojuma.

Vecuma ierobežojumi
Autovadītāja/nomnieka minimālais vecums ir 21 gads.

Personas apliecinošie dokumenti
Autovadītājam/nomniekam jābūt derīgai atbilstošās kategorijas autovadītāja apliecībai, kas izsniegta ne agrāk kā pirms 2 gadiem, kā arī derīgai pasei.

Apdrošināšana
Iznomājamā automašīna ir apdrošināta pret bojājumiem, zādzību un laupīšanu. Tai ir spēkā arī autovadītāja obligātās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas polise.

Norēķini
Norēķins par nomu un drošības naudas iemaksa jāveic iznomāšanas sākumā. Apmaksu var veikt ar kredītkarti, pārskaitījumu vai skaidrā naudā.

Automašīnas piegāde un nodošana
• Rīgas centrā darbdienās no plkst. 8.00 līdz 18.00 – bez maksas
• Pārējā Rīgas teritorijā darbdienās no plkst. 8.00 līdz 18.00 – LVL 5

Administratīvie pārkāpumi un dokumentu/atslēgu nozaudēšana
Klients ir pilnībā atbildīgs par visiem administratīvajiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, kas izdarīti automašīnas nomas laikā. Automašīnas atslēgu vai dokumentu nozaudēšanas gadījumā klientam jāmaksā soda nauda LVL 100.

Degviela
Klients saņem un nodod automašīnu ar pilnu degvielas tvertni. Samaksa par trūkstošo degvielu – LVL 1 par litru.

Pakalpojumi

Pakalpojumi

  • auto noma

 

 

Ieraksts drukāts no www.kodarit.lv